Rotterdaminfo

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Rotterdams forum / Kosten parkeren 2019 Rotterdam
« Last post by Alex on 10 May 2020, 00:45:04 »
Wat waren in 2019 de kosten van bezoekersparkeren per uur?
Ik dacht dat het gratis was maar heb 38 euro in december moeten betalen!

2
Rotterdams forum / Re: Is halal biefstuk altijd zo droog?
« Last post by Alex on 10 May 2020, 00:43:25 »
Als ik mij niet vergis moet dit om het vlees halal te maken maar weet ik niet 100 procent zeker
3
Rotterdams forum / Re: Waarom is de burgerking op Rotterdam centraal dicht?
« Last post by Alex on 10 May 2020, 00:42:02 »
Stankoverlast. Omwonenden bleven in de Burgerking lucht zitten dus BK heeft dit restaurant gesloten omdat ze het probleem niet konden oplossen.

Een andere HSM restaurant zit er nu in.
4
Rotterdams forum / Man op de Crooswijkseweg in Rotterdam neergeschoten
« Last post by Alex on 10 May 2020, 00:40:27 »
Een paar dagen geleden is een man op de Crooswijkseweg in zijn been geschoten. Weet iemand of hij het gered heeft?
Ik zag de beelden en werd er somber van!

In mijn oude wijk... Hoe ver moet Rotterdam dan afgeleiden?
5
Rotterdams forum / Re: De moord op metrostation Capelseburg
« Last post by Alex on 13 September 2019, 11:56:02 »
De jongen die is doodgestoken op metrostation Capelsebrug was de 20 jarige Wesley uit Lekkerkerk. Zowel verdachte als slachtoffer bleken bekende van de politie te zijn las ik in het Algemeen dagblad. Al met al bleek het te gaan omdat Wesley zwart wilde rijden met de metro en samen met de dader van de steekpartij in het poortje naar binnen was gegaan. Niet te geloven dat die stomme en irritante en klantonvriendelijke poortjes nu ook indirect een moord op hun geweten hebben.
6
Rotterdams forum / De moord op metrostation Capelseburg
« Last post by Petra on 10 September 2019, 07:16:48 »
Gisteren is een man doodgestoken op metrostation Capelsebrug in Rotterdam. Ik kom dagelijks op dat metrostation als ik onderweg naar mijn werk ben of als ik weer naar huis toe reis.
Het incident gebeurde net voor 10 uur en de ruzie ging om wie als eerste de metro in mocht. Blijkbaar had daarvoor ook al iets afgespeeld bij de toegangspoortjes van het metrostation.

Zoiets verwacht je niet in Rotterdam, zoiets verwachtte ik niet op het metrostation waar ik dagelijks rond 8:20 uitstap op de plek waar de moord is gepleegd en waar ik op de terugweg rond 17:30 uur op mijn metro sta te wachten.
Toen ik gisteren naar huis toe ging, zag ik busjes staan van een milieudienst. Blijkbaar heeft het bloed flink in het rond gespoten want deze mannen maakte ook de ruiten op ongeveer 2 meter hoogte schoon. Mannen met gele pakken werkte de laatste resten van een mensenleven weg zodat andere mensen weer schoon en zonder herinnering aan deze moord kunnen reizen.

Vanmorgen zag ik op de plaats van de moord, het metrostation waar ik iedere werkdag uitstap geen bloemen en zelfs geen kaartje. Er was niets maar dan ook niets te zien wat herrinert aan de moord op dit metrostation.
Natuurlijk vergeten de mensen het liefst zoiets snel omdat een moord op de plek het veiligheidsgevoel aantast.

Toch vind ik het griezelig dat mensen nauwelijks stil staan bij deze moord. Ik heb geen idee wie de dader of het slachtoffer is. Misschien zag ik die persoon wel regelmatig tijdens het reizen?
Net las ik op Twitter dat de gemeente Rotterdam een bericht heeft over het wapperen van de vlaggen op het Rotterdamse stadhuis. Ik vraag mezelf dan af.... zou een dagje halfstok geen respectvolle manier om deze dode in het openbaar vervoer te tonen.

Misschien moeten we iedere keer als er een dode valt in Rotterdam een zwarte vlag met een traan hijsen op het stadhuis. Niet alleen dat wij weten dat een moord is gepleegd maar ook dat wij even stil staan, dat we met meer respect met elkaar moeten omgaan.
7
Contacthoek Rotterdam / Re: Ik zoek een meisje
« Last post by Petra on 1 September 2019, 00:44:26 »
Ik ben zeer benieuwd, hoe is dit afgelopen?
Heb je een meisje leren kennen via Rotterdaminfo forum?
8
Winkelen in Rotterdam / Re: Hanselman aquarium Noordmolenstraat is weg
« Last post by Petra on 31 August 2019, 10:26:17 »
Ja het is een treurig verhaal. De eigenaar was veel geld afhandig gemaakt door een zakenpartner en daardoor kon de zaak zijn rekeningen niet meer voldoen.
Op den duur ging de stekker er letterlijk uit door Eneco en liepen de vissen gevaar omdat de pompen en de verwarmingen niet meer konden werken.

De zaak is niet lang daarna gesloten. Ik heb daar ooit mijn eerste aquarium gehaald toen deze winkel nog in het Zwaanshals zat.
9
Winkelen in Rotterdam / Hanselman aquarium Noordmolenstraat is weg
« Last post by Sweatheart on 31 August 2019, 10:18:08 »
Wie kan mij vertellen waar Hanselman aquarium nu zit? Ik kwam graag in die winkel, ook samen met mijn oom maar ik kan die zaak nergens meer vinden.
Is deze ook failliet gegaan?

Zijn er in Rotterdam nog goede alternatieven om aquariumspullen en tropische vissen te kopen?
10
Ik winkel graag op Winkelcentrum Zuidplein maar mijn werkgever vergoedt mijn abonnement niet meer en iedere keer vanuit Rotterdam Noord naar Zuidplein reizen kost mij teveel geld.
Wel zou ik graag naar Zuidplein fietsen, zodat ik ook een paar gram afval dus goed voor mijn conditie en voor mijn portemonnee.

Echter wil ik mijn fiets niet zomaar op straat zetten want ik ben bang dat mijn fiets gestolen word. Ik zou mijn fiets graag bewaakt willen stallen (liefst gratis zoals op de Meent en bij de Bibliotheek).
Is dat mogelijk nabij Rotterdam Zuidplein?
Pages: [1] 2 3 ... 10